Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#Ruska István

Gyükeri Mercédesz Vállalkozás

Milyen a pörkölt nokedlivel "londoni módra"?

Egy fine dining étterem megnyitása Londonban elég merész vállalkozásnak tűnik, egy magyar csapat azonban emeli a tétet: ők magyar ételek minőségi változatával törnének be a magas gasztronómiába. Sorozatunkban olyan magyarokkal találkoztunk, akiket a sorsa Londonhoz köti, ám a magyar tradíciókat is őrzik – a Brexit után is.

Ilyen volt, amikor börtönben koncertezett Ganxsta Zolee és a Kartel

Ilyen volt, amikor börtönben koncertezett Ganxsta Zolee és a Kartel

A magdeburgi támadó korábban a szaúd-arábiai menekültek üldözéséről posztolt, és bosszúval fenyegetőzhetett

A magdeburgi támadó korábban a szaúd-arábiai menekültek üldözéséről posztolt, és bosszúval fenyegetőzhetett

Most osztották ki a budapesti egészségügyi fejlesztés idei kereteit

Most osztották ki a budapesti egészségügyi fejlesztés idei kereteit

Ma még elhanyagolt környezetbarát lehetőség a biogáz, pedig kis befektetéssel nagy hasznot hoz

Ma még elhanyagolt környezetbarát lehetőség a biogáz, pedig kis befektetéssel nagy hasznot hoz

Hogyan éljünk együtt a mesterséges intelligenciával? – 3. rész: Egy szoftver minden felett

Hogyan éljünk együtt a mesterséges intelligenciával? – 3. rész: Egy szoftver minden felett

Szikla zuhant rá, karambolozott és kigyulladt egy brazil busz, sokan meghaltak

Szikla zuhant rá, karambolozott és kigyulladt egy brazil busz, sokan meghaltak

Gasztroajándékok karácsonyra: A tökéletes mézeskalácskeksz és mézeskalácsszirup receptje

Gasztroajándékok karácsonyra: A tökéletes mézeskalácskeksz és mézeskalácsszirup receptje

Kicsit kemény, nagyon elfogyott: mitől hungarikum a szaloncukor?

Kicsit kemény, nagyon elfogyott: mitől hungarikum a szaloncukor?

Hogyan lesz a stílusos vidékiségből fenntartható közösség? - interjú Petrik Idával

Hogyan lesz a stílusos vidékiségből fenntartható közösség? - interjú Petrik Idával

A címlapról ajánljuk